U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Referenties

Verhuurd woning - Boorsem
Verhuurd
Boorsem
Sold woning - Maasmechelen
Sold
Maasmechelen
Sold woning - Meeswijk
Sold
Meeswijk
Sold woning - Maasmechelen
Sold
Maasmechelen

Hou me op de hoogte

Sold woning - Eisden
Sold
Eisden
Sold woning - Opgrimbie
Sold
Opgrimbie
Sold appartement - Maasmechelen
Sold
Maasmechelen
Sold woning - Dilsen-Stokkem
Sold
Dilsen-Stokkem
Sold woning - Eisden
Sold
Eisden

Gratis schatting

Sold appartement - Maasmechelen
Sold
Maasmechelen
1
2
3

Our hoomies
what we do.

Positieve ervaring met Hoomie achter de rug in de verkoop van onze woning. Sanne is een betrokken makelaar die steeds klaar staat voor haar klanten met raad en daad. Wij zijn tevreden klanten!

Philip Claes
Ik ben trots als ik voor Hoomie kies. Er werken echt professionele mensen. Erg behulpzaam. En ik wil Sanne hartelijk bedanken voor haar hulp bij het vinden van het huis. Ik raad dit kantoor 100% aan.

Oskars Petersons
Sanne heeft ons vanaf de bezichtiging tot de ondertekening van de akte altijd heel goed en correct geholpen met alles. Ze stond elke dag klaar als we vragen hadden. Wij zijn heel tevreden!

Anouk en Alvin
Positieve samenwerking met Hoomie. Sanne is een betrokken makelaar. Ze doet enorm haar best en staat ons altijd te woord. Wij hadden een moeilijk dossier. We moesten ons huis verkopen binnen 4 weken zodat we het ander huis konden kopen! Ik geloofde er al niet meer in. Sanne had er alle vertrouwen in en zei “ik ga jullie huis verkopen” doordat Sanne zo zeker was van haar zaak kreeg terug vertrouwen! Ze is zeer creatief te werk gegaan heeft alles uit de kast getrokken en ze heeft gewerkt als een paard. Hard werken loont zeggen ze! En dat klopt! Sanne heeft onze droom waar gemaakt binnen de maand ons huis verkocht en wij hebben ons droom huis kunnen kopen via Sanne. Dikke complimenten naar Hoomie! Top service! Ze doet haar werk met passie heeft
Veel geduld en als ze ergens voor gaat dan gaat ze er 100% voor.
Team Hoomie, bedankt voor onze droom waar te maken! Toppers.

Mano en Kevin
Ik kan met volle overtuiging zeggen dat onze ervaring met Hoomie als onze makelaar buitengewoon positief was. Niet alleen is ze zeer bekwaam in haar vak, maar ze heeft ook die menselijke touch die het hele proces van koop en verkoop van onroerend goed zoveel aangenamer maakt.
Wat haar echt onderscheidt, is haar persoonlijke betrokkenheid. Ze staat niet alleen klaar als makelaar, maar ook als een zorgzame en ondersteunende persoon.

Bedankt Sanne, voor alles wat je hebt gedaan om ons te helpen. Als we ooit weer vastgoedbehoeften hebben, is er geen twijfel dat we opnieuw voor jou zullen kiezen. Je bent een toonbeeld van professionaliteit en vriendelijkheid.
 

Giovanni en Kristina

Niet gevônden
wat je zocht?
No worries!

Of maak een afspraak via het contactformulier
Schrijf je hier in